Webinar Update Praktijkbeoordelen – 3 april 2023

Webinar Update Praktijkbeoordelen – 3 april 2023

Op maandag 3 april jl. organiseerden we, alweer voor de 3e keer vanuit onze studio in Nieuwegein, het webinar Update Praktijkbeoordelen. Dit in aansluiting op de nieuwste versie van Praktijkbeoordelen die op 28 maart jl. in productie is gegaan. 

Tijdens het webinar hebben we verschillende nieuwe functionaliteiten binnen Praktijkbeoordelen besproken. De releasenotes zijn te vinden op website van Examenservices.
 
Het was de bedoeling om tijdens het webinar de werking van PowerBI te laten zien. Echter door de grote opkomst en het enthousiasme werd er door de deelnemers op hetzelfde moment massaal PowerBI geopend. Daar was de omgeving niet op ingesteld en dit leidde ertoe dat de server overbelast raakte. In de praktijk zal dit niet zo snel voorkomen. We hebben de servercapaciteit ingeschat naar soort rapport en verwacht gebruik. De komende tijd gaan we het gebruik monitoren en mocht daaruit blijken dat de server onder presteert, dan kunnen we deze gemakkelijk uitbreiden. Onder de link ‘Aanvulling bij de releasenotesvind je nog aanvullende informatie hierover.
 
Wil je het webinar terugkijken? De opname vind je hier.

Oproep leden ontwikkelgroep Anders verantwoorden Geïntegreerde taalexamens (TV2) beschikbaar in Praktijkbeoordelen!
Veelgestelde vragen
-