Aan de slag met Remindo

Een account in Remindo als toetscoördinator kun je aanvragen door het ‘Aanvraagformulier Toetscoördinator Remindo’ in te vullen, de geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en beide documenten per e-mail te versturen naar [email protected]. Per gebruiker moet een apart aanvraagformulier en geheimhoudingsverklaring worden ingevuld en worden ondertekend door jouw leidinggevende (opleidingsmanager).

Bent je docent en niet de persoon binnen de school die de organisatie van examens voorbereidt en inplant? Dan is een account aanvragen bij Examenwerk niet nodig. De toetscoördinator van jouw school kan een account voor je aanmaken en kun je als docent o.a. de resultaten van studenten inzien.

Wanneer we de benodigde gegevens hebben ontvangen, maken we een account voor je aan en kun je met Remindo aan de slag. Heb je behoefte aan een uitgebreide instructie over het hele proces van het inplannen van examens in Remindo?

Neem dan contact op met onze helpdesk via [email protected] of op telefoonnummer (030) 608 77 90. Zij helpen je graag verder op weg!