Verzoek namens het bestuur - evaluatie

Verzoek namens het bestuur - evaluatie

De missie van Examenwerk is; 'Het leveren van hoogwaardige, kwalitatieve en innovatieve examens die continue meebewegen in de dynamische markt'. 

Dit doen we voor scholen, bedrijven en studenten van de sectoren horeca, reizen & recreatie, brood & banket en facilitaire dienstverlening; onze stakeholders. Om onze missie en dus onze afspraak waar te maken, is het voor ons als bestuur van Examenwerk belangrijk om te weten wat er bij onze stakeholders speelt en wat hun behoeften zijn. Nu en voor de toekomst. 

In de week van 7 juni sturen wij een digitale evaluatie rondom een vijftal thema's; innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid, betaalbaarheid & validiteit. Elk thema wordt ingeleid met een korte introductie die aangeeft hoe we dit thema vanuit Examenwerk zien. Vervolgens horen we door een aantal vragen te stellen, graag van onze stakeholders wat hun beeld is op dit thema.
 
"Wij ontzorgen jou door oplossingen te bedenken voor de vraag van morgen." We roepen dan ook iedereen op die de evaluatie van ons ontvangt, om deze in te vullen. De resultaten van deze evaluatie worden gebruikt als input tijdens de evaluatie van het bestuur in september. 

Alvast heel erg bedankt voor je medewerking! 

Bestuur Examenwerk

Terugkoppeling Deelnemersraad 20 mei 2021 Ontwikkelgroep Facilitaire dienstverlening
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC