Veel examenproducten ontwikkeld en vastgesteld

Veel examenproducten ontwikkeld en vastgesteld

Dit voorjaar hebben we met elkaar een hoop nieuwe exameninstrumenten ontwikkeld en vastgesteld. Zo vonden er ontwikkelbijeenkomsten plaats met de groepen Facilitaire dienstverlening, Horeca (Keuken – Bediening) en Dienstverlening niveau 2. Ook de VC’s voor Horeca en Brood en Banket hadden het druk.


Precies weten wat de laatste ontwikkelingen en de nieuwste examenproducten zijn? Je leest het hier:
•    Ontwikkelgroep en vaststellingscommissie Facilitaire dienstverlening  (15 mei + 30 mei)
•    Ontwikkelgroep Dienstverlening niveau 2  (24 mei)
•    Ontwikkelgroep en vaststellingscommissie Horeca  (5 april + 7 + 8 + 14 mei)
•    Vaststellingscommissie Brood en Banket  (26 maart)


Daarnaast hebben we nog enkele kleine correcties doorgevoerd in beroepsgerichte taalexamens. Meer weten?
•    Kleine taalcorrectie in keuzedeel K0984 Engels A1/A2 
•    Aanpassingen examenvragen LVD Engels Lezen B2 – variant 2 (KD vanaf 2020)

Q&A Werken met flexibele exameninstrumenten; Eva Examenadviescommissie positief over nieuwe taalvisie
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine