Vastgestelde examenproducten

Vastgestelde examenproducten

Op 7 mei is de Vaststellingscommissie Horeca bij elkaar geweest. Zij hebben de volgende examenproducten vastgesteld;

  • Examens voor het certificaat Koken in de horeca;
  • B1-K1 van de crossover kwalificaties Food professional en Food specialist.

Deze examenproducten zijn beschikbaar gesteld of zullen spoedig beschikbaar gesteld worden in de examenbank.

Daarnaast is er ook een nieuwe volgorde voor kerntaak B1-K1 van MOH vastgesteld. Deze volgorde was al eerder voorgelegd aan de vaststellingscommissie. Met de Ontwikkelgroep MOH/MHO is deze volgorde verder uitgewerkt. De aanpassing in de volgorde draagt bij aan een betere uitvoerbaarheid van dit examen. De aanpassing zal beschikbaar zijn in de examenopdrachten vanaf cohort 19-20.

Nieuwe taalexamens: spreken in een 2e vreemde taal voor de Meewerkend Horecaondernemer Update Praktijkbeoordelen.nl
Veelgestelde vragen
-