Communicatie onderzoek

Communicatie onderzoek

Examenwerk is op zoek naar meer mogelijkheden om beter te communiceren met de personen die (in) direct betrokkenen zijn bij Examenwerk. Naast de mogelijkheden willen we ook graag achterhalen aan welke soort informatie er behoefte is en in welke mate de meeste personen betrokken zijn bij Examenwerk.

We willen je dan ook graag uitnodiging om deel te nemen aan dit onderzoek.

Via de volgende link kun je aan het onderzoek deelnemen: https://forms.gle/WT7X5ZeQaLyr9Ryn6. Het onderzoek kost ongeveer 5 minuten van je tijd en de gegevens worden anoniem verwerkt. Er is tot 22 juli 2019 gelegenheid om aan het onderzoek deel te nemen.

Deelname aan dit onderzoek stelt je ook in de gelegenheid om aan te geven waar je behoeftes liggen als het gaat om communicatie vanuit Examenwerk. Mochten er collega’s of andere personen zijn die ook baat hebben bij deelname aan dit onderzoek stuur deze mail dan gerust door.

De uitkomsten van het onderzoek worden mee genomen in de ontwikkeling van de nieuwe website, nieuwsbrief en overige communicatie!

Alvast bedankt voor je medewerking!

Terugkoppeling Bestuursvergadering 13 juni 2019 Nieuwsbrief ontvangen
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine