Update Praktijkbeoordelen.nl

Update Praktijkbeoordelen.nl

In de afgelopen periode is de onderstaande doorontwikkeling in Praktijkbeoordelen.nl gerealiseerd:

  • Bij het registeren van de Praktijkopleider is de volgende tekst toegevoegd. In het veld “schoolnaam” selecteert u de school die uw aanvraag behandelt. Na goedkeuring door de beheerder van die school komt uw registratie als praktijkopleider beschikbaar voor alle onderwijsinstellingen die in de keuzelijst onder ‘schoolnaam’ zijn weergegeven. U kunt voor deze onderwijsorganisaties als praktijkopleider ingezet worden.
  • Als er een tweede beoordelaar was geselecteerd kon deze wel worden gewijzigd maar niet worden verwijderd. Vanaf nu kan een tweede beoordelaar, indien niet van toepassing, worden verwijderd.
  • Bij een score onvoldoende of goed wordt het nummer van het betreffende criterium vermeld bij de aantekeningen van de beoordelaar. Bij de eindbeoordeling is nu per beoordelaar te zien waarom de betreffende score is toegekend.
  • Bewijsstukken in PDF, JPG en MP4 zijn direct in te zien. Het bewijsmateriaal hoeft niet meer eerst te worden gedownload. Indien gewenst kan het bewijsmateriaal worden gedownload. Bestandstypes die niet ondersteund worden door de ‘view’ functie moet worden gedownload.
  • Als het verslag gedownload wordt dan is daaraan de naam van de kandidaat, crebonummer en kerntaak toegevoegd van de betreffende praktijkperiode of het betreffende examen.
  • Als de rapportage ‘status voortgang’ wordt gedownload wordt de naam van de groep en het crebonummer toegevoegd.
  • De tekst op het verslag is aangepast. De handtekening is verwijderd en niet meer ‘verplicht’ op het verslag.

Voor optimaal werken met Praktijkbeoordelen.nl adviseren wij één van de volgende browsers te gebruiken: Chrome; Firefox; Safari of Edge. Het gebruik van Internet Explorer raden wij ten sterkste af. Meer informatie is hier terug te lezen.

Vastgestelde examenproducten Terugkoppeling Deelnemersraad 15 mei 2019
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine