Update beschikbaarheid keuzedelen én taalexamens in Remindo

Update beschikbaarheid keuzedelen én taalexamens in Remindo

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de keuzedelen én de taalexamens (lezen- en luisteren) beschikbaar zijn in de afname-omgeving van Remindo. Voor wat betreft de taalexamens zijn er nog enkele examens in onderhoud. Deze zullen uiteraard (na gedaan onderhoud) ook binnen afzienbare tijd beschikbaar zijn. 

Inmiddels zijn er al een aantal scholen die via Remindo examens hebben afgenomen. Hoewel dit soms best even wennen was, waren de reacties positief. Staat er binnenkort een examenmoment binnen jullie school gepland en roept dit nog vragen op? Of hebben jullie hierbij nog assistentie nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Helpdesk via [email protected].
Zij helpen jullie uiteraard graag op weg. 

Als jouw school (het examenbureau) nog geen toegang tot Remindo heeft, dan is het nodig om het ‘Aanvraag formulier Toetscoördinator’ in te vullen en te mailen naar [email protected]. Na ontvangst van dit formulier (ondertekend door de  opleidingsmanager) maken we een account aan en krijg je toegang tot Remindo. Dit aanvraagformulier kun je hier downloaden.   

Download het aanvraagformulier >>   

In augustus en september hebben er een 5-tal (online) instructiesessies voor de Toetscoördinator plaatsgevonden. Van deze sessie, waarin o.a. uitleg wordt gegeven over het inplannen van examenmomenten, het aanmaken van studentgroepen, docenten en toezichthouders, hebben we een opname beschikbaar. Wil je deze bekijken, stuur dan een mail naar onze Helpdesk [email protected].

​Vaststellingscommissie Reizen & recreatie MVT Keuzedelen A2/B1 vastgesteld
Veelgestelde vragen

"Examenwerk al bijna 20 jaar de partner voor examinering. Samen gaan we de volgende periode in waar betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie voorop staan. Kortom; Examenwerk voor goede examens ook in 2028!

Harry de Bruijn
- Harry de Bruijn
Lid College van Bestuur ROC Mondriaan en Voorzitter van Examenwerk
ROC Mondriaan