Terugkoppeling Vaststellingscommissie Brood & banket 28 maart

Terugkoppeling Vaststellingscommissie Brood & banket 28 maart

Op 28 maart is de Vaststellingscommissie Brood & banket opnieuw bij elkaar gekomen. Op 14 maart is KD 25722 B1-K1 Zelfstandig werkend bakker vastgesteld, maar voor KD 25720 B1-K1 Leidinggevende bakkerij was dit nog niet officieel gedaan. In deze vergadering zijn de examenstukken voor KD 25720 B1-K1 vastgesteld.

Verder zijn vastgesteld na het doorvoeren van aangegeven opmerkingen alle examenstukken KD 25722 ZWB Zelfstandig werkend bakker P2-K1 en KD 25720 LGB Leidinggevende bakkerij P3-K1. De opmerkingen betroffen een aantal redactionele wijzigingen (bijvoorbeeld het woord ‘verhalen’ wijzigen in ‘melden’) en verder lag het verzoek van de Vaststellingscommissie voor om duidelijker aan te geven dat het bij het maken van de plattegrond niet gaat om het exact op schaal tekenen van de plattegrond, maar om het aangeven hoe de verdeling van de plattegrond is. De volgende vergadering van de Vaststellingscommissie Brood & banket vindt plaats op 20 juni, van 13.00 – 16.00 uur, online. 

Terugkoppeling Vaststellingscommissie Brood & banket 14 maart Terugkoppeling Vaststellingscommissie Facilitaire dienstverlening 12 april 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine