Terugkoppeling Vaststellingscommissie Brood & banket 14 maart

Terugkoppeling Vaststellingscommissie Brood & banket 14 maart

Op 14 maart is de Vaststellingscommissie Brood & banket bij elkaar gekomen. Vastgesteld zijn alle examenstukken KD 25722 ZWB Zelfstandig werkend bakker B1-K1. Omdat de tijd ontbrak om ook van dit dossier P2-K1 vast te stellen, is een nieuwe datum gepland voor de vaststelling van dit profieldeel. Ook zal dan van KD 25720 Leidinggevende bakkerij de volgende stukken ter vaststelling worden aangeboden: B1-K1 en P3-K1. De volgende vergadering van de Vaststellingscommissie Brood & banket vindt plaats op 28 maart, van 13.00 – 16.00 uur, online.  Op 14 maart konden we een nieuw lid voor de Vaststellingscommissie Brood & banket  verwelkomen, waarmee de teller van het aantal leden van de Vaststellingscommissie Brood & banket op vijf is komen te staan. Dit neemt niet weg dat we dringend behoefte hebben aan nieuwe leden, zie de vacature op de website.

Terugkoppeling vergadering Examenadviescommissie 4 april 2023 Terugkoppeling Vaststellingscommissie Brood & banket 28 maart
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC