Terugkoppeling Deelnemersraad 15 mei 2019

Terugkoppeling Deelnemersraad 15 mei 2019

Op 15 mei jl. was er weer de jaarlijkse Deelnemersraad in Kameryck. Het jaarverslag is zowel inhoudelijk als financieel besproken.

Verder stond de positionering van Examenwerk centraal. Er is uitgebreid gesproken over de onderwerpen van de themadag (zie het artikel hierboven) en de denkrichtingen/visie 2030.

Het bestuur wil hier op korte termijn graag een vervolg aan geven. Wil je hierover meedenken in een klankbordgroep: graag! Je kunt je hiervoor opgeven via [email protected]. Wij zullen dan contact met je opnemen en onze plannen met je delen!

Een ander belangrijk onderwerp tijdens de Deelnemersraad waren de keuzedelen. Zoals bekend gaat er een hoop veranderen. Examenwerk heeft besloten om alleen voor certificeerbare keuzedelen een ‘volwaardig’ examen te ontwikkelen en voor de overige keuzedelen een andere, lichtere aanpak te kiezen. Het format hiervoor zal in juni 2019 worden voorgelegd aan de Examenadviescommissie en het bestuur.

Verder is nog kort stilgestaan bij de lopende projecten. De volgende bijeenkomst zal dit najaar plaatsvinden op woensdag 13 november.

Update Praktijkbeoordelen.nl Terugkoppeling themadag bestuur 7 mei 2019
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine