REMINDER: Evaluatiebijeenkomsten

REMINDER: Evaluatiebijeenkomsten

Examenwerk streeft altijd naar verbetering van de exameninstrumenten. Daarom ontvangen wij graag feedback. Om iedereen de ruimte te geven bevindingen op de exameninstrumenten kenbaar te maken, worden evaluatiebijeenkomsten georganiseerd op de volgende data:

8 november 2022 - 9.00 tot 12.30 uur Horeca

9 november 2022 - 13.00 tot 16.30 uur Luchtvaartdienstverlening

14 november 2022 - 13.00 tot 15.30 uur Beroepsgerichte taalexamens variant 2 (geïntegreerd)

Als je feedback hebt waarvan je hoopt dat die dit schooljaar nog wordt bijgesteld, zijn dit de momenten om die met ons te delen, met ons te bespreken. Alles wat na de evaluatiebijeenkomsten wordt gemeld, heeft mogelijk een langere doorlooptijd. Nadere informatie over de te evalueren kwalificaties vind je op het aanmeldformulier. Hier vind je ook de uiterste aanmelddata. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen wij de locatie en de duur van de bijeenkomst bepalen. Wij hopen dat je erbij bent!

Om van de bijeenkomsten een succes te maken, is het belangrijk dat we van tevoren de input ontvangen. Geef daarom bij 'Feedback' minimaal één crebo aan waarover je wilt praten.

Heb je wel feedback maar lukt het je niet om aanwezig te zijn bij de evaluatiebijeenkomst? Dan ontvangen wij je feedback graag via de Helpdesk of door een bericht te sturen naar [email protected]

REMINDER: Aanmelden voor instructiesessie gebruik Examenbank Terugkoppeling bestuursvergadering 22 september 2022
Veelgestelde vragen
-