Instructiefilm WebAPP bij Praktijkbeoordelen nu ook voor praktijkopleider beschikbaar

Instructiefilm WebAPP bij Praktijkbeoordelen nu ook voor praktijkopleider beschikbaar

Graag laten we hierbij weten dat er, naast de instructiefilm over de WebAPP bij Praktijkbeoordelen voor de student, er nu ook één beschikbaar is voor de praktijkopleider.

In deze korte film, te vinden op onze website, geven we de praktijkopleider een inkijk in de WebAPP én laten we de verschillende voordelen zien bij het gebruik. 

In de WebAPP bij Praktijkbeoordelen, die naast de huidige webvariant te gebruiken is via de telefoon, werkt een aantal zaken anders/beter.  

Zo wordt de praktijkopleider bij het toevoegen of aanpassen van meetmomenten door kleuren geholpen, kan hij/zij gemakkelijk van beoordelingscriterium naar beoordelingscriterium swipen, meetmomenten invoeren en uiteraard ook de meetmomenten inzien van de student. 

Als de school van de student vraagt om een urenregistratie bij te houden, kan de praktijkopleider de geregistreerde uren in de WebAPP controleren en goedkeuren. Uiteraard is het voor de praktijkopleider ook mogelijk de omschrijving die de student over het bedrijf heeft gegeven én het bewijsmateriaal dat door de student is toegevoegd aan de stage, in te zien. 

Installeren van de WebAPP gaat eenvoudig door het scannen van de QR-code.

Inloggen kan met de bestaande inlog-gegevens voor Praktijkbeoordelen.

Wil je meer informatie over de WebAPP? Kijk dan op onze website.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Uitgelicht kwaliteitshandboek - Examenanalyse Video: Webinar Update Praktijkbeoordelen
Veelgestelde vragen

"Wat Examenwerk voor mij bijzonder maakt? Examenwerk is ooit gestart vanuit de ambitie om regie te nemen. In eerste instantie op de kwaliteit van examens in vier sectoren van service en dienstverlening, food en hospitality. Horeca, Toerisme, Facilitaire Dienstverlening en Brood en Banket. Onze kracht; de paritaire organisatie waarin werkgevers en medewerkers uit het MBO elkaar uitdagen om de beste kwaliteit te leveren."

Marc Schoorel
- Marc Schoorel
Directeur mbo-College Dienstverlening en tevens bestuurslid Examenwerk
MBO Rijnland