Releasenotes Praktijkbeoordelen

Releasenotes Praktijkbeoordelen

Op de pagina releasenotes houden wij de doorontwikkeling van de functionaliteit van Praktijkbeoordelen bij. 

Voor alle gebruikers van Praktijkbeoordelen zijn de releasenotes ook beschikbaar door op de inlogpagina te klikken op 'versie informatie'.

Vragen aan de helpdesk 
Wij ontvangen regelmatig vragen van studenten en/of leerbedrijven. Het is de bedoeling dat deze vragen door de contactpersoon van school (bpv-begeleider; docent) worden beantwoord. Wij verwijzen hen door naar de contactpersoon van school.  In geval van problemen met de omgeving van Praktijkbeoordelen kan de vertegenwoordiger van de school contact met ons opnemen. 

Gewijzigde exameninstrumenten Informatiesessies taalexamens
Veelgestelde vragen

"Sinds de oprichting in 2008 hebben ontwikkelaars, vaststellers, docenten en adviseurs uit de branches honderden examenproducten ontwikkeld. Die zijn natuurlijk beroepscontextgericht, maar ze zijn er ook voor moderne talen. Ze worden door meer dan 42.000 studenten gebruikt.
Examenwerk levert producten die duurzaam en betrouwbaar zijn, met een focus op de ontwikkeling naar duurzame ICT-oplossingen en innovaties. Denk aan moderne manieren van beoordelen, zoals Praktijkleren.nl en één plek voor al onze examens waarin u de life cycle van een instrument kan volgen; van ontwerp tot vaststelling, Examenkluis."

Marc Schoorel
- Marc Schoorel
Directeur mbo-College Dienstverlening en tevens bestuurslid Examenwerk
MBO Rijnland