Q&A Werken met flexibele exameninstrumenten; Eva

Q&A Werken met flexibele exameninstrumenten; Eva

Flexibel examineren waarbij je uitgaat van de visie van de school: hoe doe je dat precies? Op maandag 22 april 2024 gaf Examenservices een webinar vanuit de studio in Nieuwegein waarin de vragen van scholen hierover beantwoord werden. In het nieuwe schooljaar biedt Examenservices hiervoor een keuzetool aan: Eva (Examen visie applicatie). In het webinar hebben de examenadviseurs laten zien hoe de tool een school kan helpen, waarbij ook overwegingen en consequenties inzichtelijk gemaakt worden.  

Wil je meer weten? Vraag dan je schoolbeheerder voor een link naar het webinar van 22 april over flexibel examineren en kijk het terug!     Meer weten? Op 17 juni wordt er een vervolgwebinar gegeven.

Let op: Terugkijken van webinars PraktijkbeoordelenFlex vanaf april 2024 op een andere manier Veel examenproducten ontwikkeld en vastgesteld
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine