Proefles Wijnkennis 2 K 0188

Proefles Wijnkennis 2 K 0188

Voor het praktijkexamen 'proeven van wijn' is het van belang dat de student hierin veel ervaring op doet. In een 'proefles' neemt Anja Vondenhoff (hartelijk bedankt Anja!) ons mee in hoe zij haar studenten leert proeven, het herkennen van het mondgevoel, en de smaakrijkdom van een wijn.  

Deze 'proefles' wordt georganiseerd op 20 september van 16.30 tot 17.30 uur via MS Teams. Belangstelling om hierbij te zijn? Meld je dan aan via [email protected]. Aanmelden kan tot 1 september. 

Bevestiging en overige informatie
Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding met daarin vermeld de wijnen die je moet aanschaffen voor het proeven en onderstaande informatie: 

  • We proeven 2 witte wijnen en 2 rode wijnen (dus voldoende wijnglazen klaarzetten).
  • Wijnen worden (op verzoek van enkele collega's) ingekocht bij de Hanos.
  • Na afloop van deze sessie is er nog een Q&A; het is dus mogelijk dat deze sessie daardoor iets uitloopt.
  • De sessie wordt opgenomen en de link wordt na afloop toegestuurd. Deelname houdt dus ook in, dat je akkoord gaat dat de sessie wordt opgenomen.
  • Bij de uitnodiging wordt de nieuwe, aangepaste smaakbalk toegevoegd. Deze 4x geprint klaarleggen.
Uitgelicht kwaliteitshandboek - Ontwikkelen Servicedocument examinering in coronatijd
Veelgestelde vragen

"Ik ben trots op onze manier van werken. We gaan uitdagingen niet uit de weg, zijn kritisch naar elkaar. We leren van onze fouten. We willen een organisatie zijn die innovatief is en aanspreekbaar op dienstverlening. Kwaliteitsverwachtingen waarmaken die u heeft, als bedrijf en als medewerker in het mbo, in ónze, mooie branches; dat levert mij waarde."

Marc Schoorel
- Marc Schoorel
Directeur mbo-College Dienstverlening en tevens bestuurslid Examenwerk
MBO Rijnland