Oproep: denk mee over het anders verantwoorden van het diplomabesluit

Oproep: denk mee over het anders verantwoorden van het diplomabesluit

Veel innovaties richten zich op de doorontwikkeling van het onderwijs. Minder vaak wordt er nagedacht over innoveren van de afsluiting. De vraag ligt voor hoe je op een verantwoorde wijze een diplomabesluit kunt nemen. Hoe kun je daarbij gebruik maken van meten, beoordelen, toetsen en examinering? Hoe maak je gebruik van resultaten die de student heeft behaald? Hoe kun je die meetellen in een ‘eindoordeel’? Interessante vragen.

We zijn op zoek naar de wensen van gebruikers, antwoorden en mogelijk oplossingen. Ben je hier al mee bezig laat het Examenwerk dan weten. We gaan hierover graag met je in gesprek. Graag een berichtje naar: [email protected]. Wij nemen dan contact met je op!

Evaluatie exameninstrumenten Uitgelicht kwaliteitshandboek - Onderhoud en beheer
Veelgestelde vragen

"Onze ambitie voor de nabije toekomst? Modulering van examens, zodat ze ingepast kunnen worden in andere sectoren die hospitality-vaardigheden vragen. Denk aan retail, aan zorg. Eenvoudiger examinering, procesadvies. Klantbeleving wordt voor ons steeds belangrijker en daarom investeren we meer in de snelheid van onze afhandeling van uw feedback."

Marc Schoorel
- Marc Schoorel
Directeur mbo-College Dienstverlening en tevens bestuurslid Examenwerk
MBO Rijnland