Klankbordgroep visie beroepsgerichte taalexamens

Klankbordgroep visie beroepsgerichte taalexamens

We lieten het eerder al weten: we richten ons dit schooljaar op het finetunen van onze visie op de beroepsgerichte taalexamens. Onze eerste ideeën beginnen al flink vorm te krijgen! 

Om ervoor te zorgen dat deze ideeën ook goed aansluiten op de werkelijkheid, hebben we jullie input nodig. Ben jij taaldocent en wil je meedenken over de nieuwe visie op taalexaminering? Meld je dan aan voor onze online klankbordgroep! 

Tijdens deze klankbordgroep zullen we onze ideeën presenteren. Als tipje van de sluier: we denken na over twee vormen van taalexaminering, waarmee examinering naar aanleiding van taaltoepassingen tijdens een buitenlandstage ook mogelijk wordt. We denken ook na over de gebruiksvriendelijkheid voor docent en student, de uitvoerbaarheid en administratie, een flexibele opzet waardoor er makkelijker en sneller nieuwe taalexamens ontwikkeld kunnen worden en de rol van Examenwerk als expertisecentrum in dit proces. 

Door omstandigheden wordt de bijeenkomst ‘Examenwerk | Klankbordgroep visie beroepsgerichte taalexamens’ verplaatst naar donderdag 29 februari om 9.30 uur.

Wanneer: donderdag 29 februari van 09.30 tot 11.00 uur via Teams 

Wil jij erbij zijn? Klik hier om je op te geven. 

Examenservices ontwikkelt een nieuwe versie van Praktijkbeoordelen Bijeenkomsten vaststellingscommissies Examenwerk november 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine