Bijeenkomsten vaststellingscommissies Examenwerk november 2023

Bijeenkomsten vaststellingscommissies Examenwerk november 2023

De bijeenkomst van de Vaststellingscommissie Horeca die op 7 november 2023 stond ingepland, is geannuleerd. Er zouden geen stukken ter vaststelling worden aangeboden. Ditzelfde geldt voor de bijeenkomst Facilitaire Dienstverlening op 29 november 2023. De eerstvolgende bijeenkomsten van deze Vaststellingscommissies vinden plaats in respectievelijk februari en maart 2024. 

De Vaststellingsbijeenkomst Brood & Banket is verzet van 14 naar 22 november in verband met afzeggingen van meerdere leden. Op 22 november wordt P3-K3 ter vaststelling aangeboden. Daarnaast zijn er aan het keuzedeel K0512 Lean en Creatief D1-K1 enkele beoordelingscriteria toegevoegd. Ook deze worden ter vaststelling aangeboden. Tot slot wordt C0143 Werken in de ambachtelijke bakkerij (C0143 WAB) inclusief alle bijbehorende instrumenten aangeboden ter vaststelling.

Klankbordgroep visie beroepsgerichte taalexamens Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening 30 oktober 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine