Geïntegreerde taalexamens (TV2) beschikbaar in Praktijkbeoordelen!

Geïntegreerde taalexamens (TV2) beschikbaar in Praktijkbeoordelen!

De geïntegreerde taalexamens zijn vanaf nu ook beschikbaar in Praktijkbeoordelen. Bij het aanmaken van een groep kun je kiezen voor het dossier ‘Geïntegreerde taalexamens’. Vervolgens kun je dan een beroepsgericht geïntegreerd taalexamen kiezen of een geïntegreerd taalexamen bij een talig-keuzedeel. De rest werkt hetzelfde zoals je gewend bent. Het beoordelingsformulier heeft wel een nieuw design waarin wordt gewerkt met kleuren.

Op de website van Examenservices vind je hier bij de releasenotes onder het kopje ‘Stichtingspecifieke ontwikkelingen’ nog een verdere uitleg. 
Kun je de geïntegreerde taalexamens niet vinden in Praktijkbeoordelen? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk via [email protected]

Webinar Update Praktijkbeoordelen – 3 april 2023 Nieuwe filteropties taalexamens in Examenbank binnenkort beschikbaar
Veelgestelde vragen

"Ik ben trots op onze manier van werken. We gaan uitdagingen niet uit de weg, zijn kritisch naar elkaar. We leren van onze fouten. We willen een organisatie zijn die innovatief is en aanspreekbaar op dienstverlening. Kwaliteitsverwachtingen waarmaken die u heeft, als bedrijf en als medewerker in het mbo, in ónze, mooie branches; dat levert mij waarde."

Marc Schoorel
- Marc Schoorel
Directeur mbo-College Dienstverlening en tevens bestuurslid Examenwerk
MBO Rijnland