Geïntegreerde taalexamens (TV2) beschikbaar in Praktijkbeoordelen!

Geïntegreerde taalexamens (TV2) beschikbaar in Praktijkbeoordelen!

De geïntegreerde taalexamens zijn vanaf nu ook beschikbaar in Praktijkbeoordelen. Bij het aanmaken van een groep kun je kiezen voor het dossier ‘Geïntegreerde taalexamens’. Vervolgens kun je dan een beroepsgericht geïntegreerd taalexamen kiezen of een geïntegreerd taalexamen bij een talig-keuzedeel. De rest werkt hetzelfde zoals je gewend bent. Het beoordelingsformulier heeft wel een nieuw design waarin wordt gewerkt met kleuren.

Op de website van Examenservices vind je hier bij de releasenotes onder het kopje ‘Stichtingspecifieke ontwikkelingen’ nog een verdere uitleg. 
Kun je de geïntegreerde taalexamens niet vinden in Praktijkbeoordelen? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk via [email protected]

Webinar Update Praktijkbeoordelen – 3 april 2023 Nieuwe filteropties taalexamens in Examenbank binnenkort beschikbaar
Veelgestelde vragen

"Sinds de oprichting in 2008 hebben ontwikkelaars, vaststellers, docenten en adviseurs uit de branches honderden examenproducten ontwikkeld. Die zijn natuurlijk beroepscontextgericht, maar ze zijn er ook voor moderne talen. Ze worden door meer dan 42.000 studenten gebruikt.
Examenwerk levert producten die duurzaam en betrouwbaar zijn, met een focus op de ontwikkeling naar duurzame ICT-oplossingen en innovaties. Denk aan moderne manieren van beoordelen, zoals Praktijkleren.nl en één plek voor al onze examens waarin u de life cycle van een instrument kan volgen; van ontwerp tot vaststelling, Examenkluis."

Marc Schoorel
- Marc Schoorel
Directeur mbo-College Dienstverlening en tevens bestuurslid Examenwerk
MBO Rijnland