Evaluatiebijeenkomst Travel, Leisure & Hospitality

Evaluatiebijeenkomst Travel, Leisure & Hospitality

Op donderdag 2 november heeft de evaluatiebijeenkomst Travel, Leisure & Hospitality plaatsgevonden. De bijeenkomst vond plaats in Microsoft Teams en was gericht op de examens van cohort 2020-2021/2021-2022 voor de kwalificaties van het nieuwe dossier. 

  • 25646 Leidinggevende leisure & hospitality
  • 25647 Leidinggevende travel & hospitality
  • 25648 Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
  • 25649 Zelfstandig medewerker leisure & hospitality 

Tijdens de bijeenkomst was er ruimte voor de deelnemers om ervaringen uit te wisselen over de afname van deze examens. Daarnaast was er ruimte om feedback/wensen door te geven over de examenproducten. Een groot deel van de feedback had te maken met algemene zaken, zoals de beoordelingsformulieren en de structuur van de examenopdrachten. Samen met de Examenadviescommissie zal worden bekeken waar wijzigingen nodig zijn in de huidige producten van Examenwerk. 

Daarnaast is ook inhoudelijke feedback gegeven op enkele examenopdrachten van Travel, Leisure & Hospitality. Dit zal samen met de desbetreffende ontwikkelgroepen worden opgepakt.

Evaluatiebijeenkomst Facilitaire Dienstverlening Nieuwe exameninstrumenten
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine