Dubbele weergave titel werkproces in Instructie student

Dubbele weergave titel werkproces in Instructie student

Aan het einde van het document ‘Instructie student’ dat bij ieder examen wordt opgeleverd zit een tabel met de beoordelingscriteria die gelden bij het examen. Helaas is er ontdekt dat de titel van het werkproces in deze tabel dubbel is weergegeven. Zie bijvoorbeeld onderstaand (de dubbeling is geel gemarkeerd):

Dit betreft alle documenten Instructie student in cohort 2021-2022. Omdat het omvangrijk is om dit te corrigeren en het voor het doel van de tabel niet onoverkomelijk is dat deze dubbeling is opgenomen, is besloten dit voor cohort 2021-2022 niet bij te stellen. Voor cohort 2022-2023 is dit uiteraard gecorrigeerd.

Nieuwe exameninstrumenten Release 3.23.0 van Praktijkbeoordelen
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC