Zomeronderhoud

Zomeronderhoud

Gedurende schooljaar 2017-2018 is er groot onderhoud gepleegd aan alle exameninstrumenten. In het nieuwsbericht van 16 juli 2018 is een opsomming te vinden van wat er is veranderd.
We kunnen mededelen dat alle exameninstrumenten zijn vastgesteld door de verschillende vaststellingscommissies. De examenopdrachten, instructies, simulatiemateriaal en servicedocumenten zijn beschikbaar in de examenbank. De beoordelingsformulieren worden in de komende weken gepubliceerd. De voorgestelde wijzigingen hebben ook betrekking op de beoordelingsformulieren van de keuzedeelexamens. Deze worden in de komende periode nog herzien en beschikbaar gesteld.

Update status certificering | Examenwerk heeft certificaat ontvangen Moderne vreemde talen (MVT): aanpassing in lees- en luisterexamens
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine