WIJZIGING Evaluatiebijeenkomst Facilitaire Dienstverlening 6 december

WIJZIGING Evaluatiebijeenkomst Facilitaire Dienstverlening 6 december

Graag nodigen we je nogmaals uit voor de evaluatiebijeenkomst Facilitaire Dienstverlening op 6 december! Tijdens deze bijeenkomst willen we de waardevolle inzichten en suggesties van gebruikers over onze examens verzamelen en samen uitvoerig bespreken.

 
Vanwege het beperkte aantal aanmeldingen is besloten om deze bijeenkomst online plaats te laten vinden en het tijdstip te veranderen naar 10:00-12:00. De focus ligt nog steeds op de kwalificaties Medewerker Facilitaire Dienstverlening (25499), Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening (25609) en Facilitair Leidinggevende (25608).
 
Geeft deze wijziging jou de kans om alsnog aan te sluiten? Je bent van harte welkom! Het is de perfecte kans om je feedback te delen en ideeën uit te wisselen met collega's. We nodigen iedereen uit om deze gelegenheid te benutten! Meer informatie over de bijeenkomst en een inschrijvingslink zijn hier te vinden.

Uitgelicht Kwaliteitshandboek - Ontwikkelen Wil jij meedenken over de nieuwe visie op taalexaminering?
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine