Webinars PraktijkbeoordelenFlex

Webinars PraktijkbeoordelenFlex

Om scholen te betrekken bij, te enthousiasmeren en te informeren over het nieuwe PraktijkbeoordelenFlex, organiseren we een reeks webinars met inhoudelijke informatie over de applicatie en ook over hóe jullie kunnen gaan werken met flexibele instrumenten t.b.v. de examinering. De eerstvolgende webinar is op 22 april 2024 van 12.00 – 12.30 uur. Alle webinars worden opgenomen en later op de website geplaatst zodat deze voor iedereen ook op een eigen gekozen moment te bekijken zijn.

Via onderstaande link kan de webinar van 22 april worden gevolgd --> Webinar Vervolg werken met flexibele instrumenten

Uitnodigingen voor de webinars zullen worden gedeeld in de nieuwsbrieven en op de website. Het complete overzicht van de webinars met de link om op die dag in te loggen staat hieronder:

Werken met flexibele exameninstrumenten Verslag Expeditie Pilot Praktijkbeoordelen 21 maart 2024
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC