WebAPP bij Praktijkbeoordelen in het nieuwe schooljaar beschikbaar!

WebAPP bij Praktijkbeoordelen in het nieuwe schooljaar beschikbaar!

Graag laten wij jullie hierbij weten dat de WebAPP van Praktijkbeoordelen bij aanvang van het nieuwe schooljaar voor alle scholen beschikbaar zal zijn. Met deze WebAPP is Praktijkbeoordelen, naast de huidige webvariant, ook te gebruiken via een mobiel device zoals een smartphone.

De scholen, studenten en praktijkopleiders die hebben meegewerkt aan de pilot hebben vooral aangegeven goede ervaringen te hebben met het gebruik van de WebAPP. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Het meeste is hetzelfde als in de desktopversie, afgezien de weergave en biedt de WebAPP diverse handigheden. Met kleuren ziet de student bijvoorbeeld welke onderdelen als voldoende zijn gemeten door de praktijkopleider.

 

Daarbij is het met de WebAPP heel eenvoudig om tekst in te spreken in plaats van te typen. Dat kan via de opties die de telefoon standaard meegeeft. Ook kan direct een foto of video die met de telefoon is gemaakt worden toegevoegd aan de periode. De handleiding voor het gebruik van de WebAPP wordt binnenkort gepubliceerd op de website van Examenwerk. Ook werken we op dit moment aan een instructiefilmpje. Hierover later meer nieuws!

Wil je nu alvast al een inkijkje nemen in de WebAPP én heb je een login voor Praktijkbeoordelen?

Scan dan de QR-code met je telefoon:


​Praktijkbeoordelen - vragen aan de helpdesk Uitgelicht kwaliteitshandboek - Vaststellingsprocedure
Veelgestelde vragen
-