Vaststellingscommissie Facilitaire Dienstverlening

Vaststellingscommissie Facilitaire Dienstverlening

Op 23 november is de Vaststellingscommissie Facilitaire Dienstverlening via Teams bijeen gekomen om de taalexamens van KD 25609 Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening B1-K1 ENG vast te stellen. Verder is onderhoud gepleegd aan de Examenopdrachten van KD 25608 Facilitair Leidinggevende B1-K1 en KD 25499 Medewerker Facilitaire Dienstverlening P1-K1. Het verzoek lag voor om de wijzigingen in de examenopdrachten goed te keuren.

Door diverse omstandigheden die buiten de invloed van de leden van de Vaststellingscommissie lagen, konden slechts twee leden aanwezig zijn. Van de gelegenheid is gebruik gemaakt om wat betreft het taalexamen aanvullende aanwijzingen te geven, maar een vaststelling kon door te weinig aanwezige leden geen doorgang vinden. Hiervoor is een nieuwe afspraak gemaakt voor woensdag 21 december.

​ Ontwikkelgroep Brood & Banket Vaststellingscommissie Horeca
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC