Video: Webinar Update Praktijkbeoordelen 23 januari 2023

Video: Webinar Update Praktijkbeoordelen 23 januari 2023

Op 16 januari 2023 ging de nieuwste versie van Praktijkbeoordelen in productie. In aansluiting op deze nieuwe release organiseerden we op maandag 23 januari 2023 van 12:00 tot 12:30 uur het Webinar Update Praktijkbeoordelen. Tijdens dit Webinar gaven we uitleg over de doorgevoerde aanpassingen.


​Vacature Ontwikkelgroep keuzedeel Duurzaamheid in het beroep! Themadag Examenwerk ​Save the Date! Woensdag 19 april 2023
Veelgestelde vragen

"Sinds de oprichting in 2008 hebben ontwikkelaars, vaststellers, docenten en adviseurs uit de branches honderden examenproducten ontwikkeld. Die zijn natuurlijk beroepscontextgericht, maar ze zijn er ook voor moderne talen. Ze worden door meer dan 42.000 studenten gebruikt.
Examenwerk levert producten die duurzaam en betrouwbaar zijn, met een focus op de ontwikkeling naar duurzame ICT-oplossingen en innovaties. Denk aan moderne manieren van beoordelen, zoals Praktijkleren.nl en één plek voor al onze examens waarin u de life cycle van een instrument kan volgen; van ontwerp tot vaststelling, Examenkluis."

Marc Schoorel
- Marc Schoorel
Directeur mbo-College Dienstverlening en tevens bestuurslid Examenwerk
MBO Rijnland