Vacature Ontwikkelgroep keuzedeel Duurzaamheid in het beroep!

Vacature Ontwikkelgroep keuzedeel Duurzaamheid in het beroep!

De ontwikkelgroep keuzedelen is hard op zoek naar versterking! Ook voor komend schooljaar staat er onderhoud voor de examens van de keuzedelen Duurzaamheid in het beroep (B, C en D) op de planning. En om dat goed te kunnen doen zijn we op zoek naar leden uit zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Ervaring met examinering is fijn, maar niet noodzakelijk. Interesse in examinering en hoe je kwalitatief goede examens maakt, vinden we wel heel belangrijk. Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Uitgelicht kwaliteitshandboek - Ontwikkelen Video: Webinar Update Praktijkbeoordelen 23 januari 2023
Veelgestelde vragen

"Examenwerk is voor mij hèt voorbeeld van een examenleverancier voor het MBO die gericht is op de toekomst. Examenwerk wil de best mogelijke kwaliteit leveren en er is constante aandacht voor innovatie. De klanten (de ROC's) kunnen op verschillende manieren invloed uitoefenen: examinatoren kunnen opmerkingen en verbeteringen direct aanmelden. Er is een Bestuur, een Deelnemersraad en een Examenadviescommissie waarin afgevaardigden van de scholen zitting hebben. Tenslotte dragen de scholen experts aan voor de ontwikkelgroepen en de vaststellingscommissies." 

"Ik ben er trots op zitting te hebben in de Examenadviescommissie van Examenwerk. Niet alleen omdat ik daarmee invulling geef aan het uitoefenen van invloed vanuit de school waarvoor ik werk, maar vooral ook omdat zowel het leveren van goede examenkwaliteit als het werken aan innovatie mij na aan het hart liggen."

Josée J. König, Voorzitter Centrale Examencommissie ROC TOP, tevens Lid Examenadviescommissie Examenwerk

Dr. Josée J. König
- Dr. Josée J. König
Voorzitter Centrale Examencommissie, tevens Lid Examenadviescommissie Examenwerk
ROC TOP