Op 23 maart heeft de vaststellingscommissie Horeca online vergaderd. Tijdens deze vergadering is het Recepturenboek (servicedocument bij B1-K1 van Kok) vastgesteld na doorvoeren van wijzigingen. Deze wijzigingen hadden vooral betrekking op de formulering van een aantal recepturen en ingrediënten. Het herziene Recepturenboek zal vanaf 1 september beschikbaar zijn voor cohort 2021-2022. Daarnaast zijn voor Manager Ondernemer Horeca (25184) het herziene examen voor B1-K1 en het geïntegreerde taalexamen voor kerntaak P2-K1 besproken. Deze zijn ook beiden vastgesteld na doorvoeren wijzigingen.
Vaststellingscommissie Horeca 23 maart
"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine