Vaststellingscommissie Facilitaire Dienstverlening

Vaststellingscommissie Facilitaire Dienstverlening

Op 2 juni is de Vaststellingscommissie Facilitaire Dienstverlening voor een extra vergadering bijeengeweest. Op de agenda stonden de nieuwe exameninstrumenten voor het keuzedeel Voeding & hospitality in zorg en welzijn (K1137) en de herziene exameninstrumenten voor kerntaak B1-K1 van de kwalificatie Medewerker facilitaire dienstverlening (25499).   

Voor het keuzedeel Voeding & hospitality in zorg en welzijn zijn de exameninstrumenten vastgesteld. Dit examen is inmiddels via de Examenkluis aan de scholen beschikbaar gesteld.  

De herziene exameninstrumenten voor B1-K1 van de kwalificatie Medewerker facilitaire dienstverlening zijn vastgesteld na doorvoeren wijzigingen. Deze exameninstrumenten zullen per 1 september beschikbaar zijn voor cohort 2021-2022 in de Examenkluis.

Terugkoppeling Examenadviescommissie 8 juni 2021 Ontwikkelgroep Luchtvaartdienstverlener
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine