Vaststellingsbijeenkomst Horeca 27 februari 2024

Vaststellingsbijeenkomst Horeca 27 februari 2024

Op 27 februari heeft er een vaststellingsbijeenkomst Horeca plaatsgevonden. Het gewijzigde keuzedeel K0017 (Catering) en het nieuw ontwikkelde keuzedeel K0032 (Eetcultuur- en wensen), inclusief alle bijbehorende instrumenten, zijn vastgesteld.

Daarnaast stonden GK 25179 P3-K1, LGK 25181 P4-K1 en ZWK 25182 P2-K1 op de agenda.

Voor deze kwalificaties zijn de opdrachten en beoordelingscriteria bij de werkprocessen ‘Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten’ en ‘Ondersteunt de verbetering van kwaliteit’ tekstueel herschreven, zodat duidelijker is wat de student moet doen en waar hij op beoordeeld wordt. Ook zijn de opdrachten voor alle kwalificaties – waar mogelijk – gelijkgetrokken. De VC is akkoord met de wijzigingen.

Hiermee zijn alle aangeboden instrumenten vastgesteld. Daarnaast was het de laatste bijeenkomst van VC-lid Corné Rasenberg. Joop van Mil was voor de eerste keer aanwezig als VC-lid.

Ontwikkelgroep Dienstverlening 2 19 april 2024 Vaststellingsbijeenkomst Facilitaire dienstverlening 28 maart 2024
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine