Vaststellingsbijeenkomst Brood & Banket 7 juli 2023

Vaststellingsbijeenkomst Brood & Banket 7 juli 2023

Zoals aangegeven in de nieuwsbrief van juni 2023, vond er op 20 juni een Vaststellingsbijeenkomst Brood & Banket plaats. Helaas konden op die datum de exameninstrumenten behorende bij Zelfstandig werkend bakker P2-K2 en Leidinggevende Bakkerij P3-K2 niet worden vastgesteld. De Vaststellingscommissie (VC) had twijfels bij de keuze voor een rollenspel en bij de keuze voor een opdracht die overlap kende met Patisserie.

 De voorzitter van de VC en de voorzitter van de Ontwikkelgroep (OWG) zijn hierop in overleg gegaan. De ontwikkelaars bleken het grotendeels eens te zijn met de VC en hebben hierop de exameninstrumenten aangepast aan de hand van de feedback van de VC.

Het had de voorkeur om deze instrumenten voor de zomervakantie vast te stellen. Om die reden is er een extra VC-bijeenkomst ingepland op 7 juli 2023. De aangepaste exameninstrumenten konden tijdens die bijeenkomst vlot worden vastgesteld. Hiermee zijn de exameninstrumenten behorende bij Zelfstandig werkend bakker P2-K2 en Leidinggevende Bakkerij P3-K2 vastgesteld.

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening) Vaststellingsbijeenkomst Horeca 11 juli 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine