Uitgelicht kwaliteitshandboek - Onderhouden en beheren

Uitgelicht kwaliteitshandboek - Onderhouden en beheren

Examenwerk heeft een Kwaliteitshandboek examinering. In iedere nieuwsbrief lichten we een gedeelte toe uit het kwaliteitshandboek. Deze keer een onderdeel uit het hoofdstuk Onderhouden en beheren.

 Om te voorkomen dat er gedurende het opleidingsjaar allerlei wijzigingen doorgevoerd worden in de (examen)instrumenten heeft Examenwerk vaste afspraken gemaakt over het wijzigingsbeheer. Voor iedere categorie wijzigingen geldt een ander proces van afhandeling. Zo worden tekstuele wijzigingen en inhoudelijke fouten altijd direct aangepast. Wensen voor inhoudelijke wijzigingen en wijzigingen in processen en procedures worden jaarlijks vanaf 1 september doorgevoerd. Tenslotte worden wensen voor wijzigingen in de examen- en beoordelingsmix per 1 april doorgevoerd. Raadpleeg voor het complete overzicht het kwaliteitshandboek. Dit kwaliteitshandboek is opgenomen in de Examenbank.

Zomeronderhoud Vaststellingsbijeenkomst Brood & Banket 20 juni 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine