Proeve keuzedeel Begeleider praktijkleren (K1226) beschikbaar

Proeve keuzedeel Begeleider praktijkleren (K1226) beschikbaar

Goed nieuws voor wie het keuzedeel Begeleider praktijkleren (K1226) gebruikt: de proeve is vanaf nu beschikbaar in Examenbank! De proeve sluit niet alleen aan op het herziene kwalificatiedossier, maar is ook inhoudelijk verbeterd. Bovendien is er rekening gehouden met de uitvoerbaarheid voor de student en de beoordelaar. Om tot dit resultaat te komen is er achter de schermen hard gewerkt door verschillende mensen, die ook kritisch hebben gekeken naar elkaars werk. Eén van de ontwikkelleden vond dat echt van meerwaarde:

"In mijn optiek een heel goede zet om een collega mee te laten kijken. De inhoud is veel duidelijker geworden en de opdrachten zijn door de inhoudelijke veranderingen beter te begrijpen; daar was het ook om te doen en dat moet de basis zijn van het examen. Zo zie je maar dat het allemaal veel voeten in de aarde heeft: het moet voor alle partijen te doen zijn en tóch een stevig examen zijn waar de studenten al hun skills moeten gebruiken om deze proeve succesvol te volbrengen."

Je vindt de proeve, het bijbehorende verantwoordingsdocument en de beoordelingsformulieren nu in Examenbank.

Update plannen geïntegreerde taalexamens schooljaar 2023-2024 Uitgelicht kwaliteitshandboek - Borgen van kwaliteit
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine