Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening)

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening)

Tijdens de zomer is er onderhoud gepleegd aan de examens binnen het dossier Keuken. Het bleek namelijk dat sinds cohort 2019-2020 enkele beoordelingscriteria per abuis waren weggelaten op de beoordelingsformulieren van deze examens. Afgelopen periode zijn deze ontbrekende criteria weer toegevoegd aan de dossiers van de afgelopen cohorten.

Voor het komende jaar staan er weer meerdere ontwikkelbijeenkomsten op de agenda. Hierin zullen we verder werken aan het keuzedeel Eetcultuur en -wensen (K0032) en gaan we kijken naar mogelijkheden om de vakinhoud achter de examens (techniekenlijsten, menukaders en -richtlijnen etc.) te actualiseren en de opzet eenvoudiger te maken.  

Heb je feedback over de examens die graag met ons en met collega's wil bespreken? Kom dan naar de evaluatiebijeenkomst op 6 november! Aanmelden kan via dit formulier

Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening Vaststellingsbijeenkomst Brood & Banket 7 juli 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine