Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening) 6 oktober 2023

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening) 6 oktober 2023

De ontwikkelgroep Horeca (Keuken – Bediening) is op 6 oktober in Nieuwegein bijeengekomen. Tijdens de vergadering is er een nieuwe opzet gemaakt voor het examen van keuzedeel Eetcultuur en –wensen (K0032). Het is de bedoeling om dit examen tijdens een korte bijeenkomst op 17 november af te maken, zodat het daarna ter vaststelling kan worden aangeboden. Daarnaast is een start gemaakt met het bijwerken van de eisen voor de gerechten die in B1-K1 van het dossier Keuken moeten worden bereid. Het doel is om deze eisen inhoudelijk te actualiseren, overzichtelijker weer te geven en beter aan te laten sluiten op het kwalificatiedossier. Hier zal verder aan worden gewerkt tijdens de volgende bijeenkomst.

REMINDER: op 6 november is de evaluatiebijeenkomst Horeca (Keuken – Bediening). Deze vindt plaats in Nieuwegein en duurt van 9:00 tot 12:30, inclusief de lunch. Meer informatie over de bijeenkomst en een inschrijvingslink zijn hier te vinden.

Dit is een mooie gelegenheid om feedback met ons te delen en te bespreken met collega's, dus we nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen!

Ontwikkelgroep Brood & Banket 18 september en 9 oktober 2023 ​ Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening 30 oktober 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine