Ontwikkelgroep Horeca (Keuken – Bediening) 5 april 2024

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken – Bediening) 5 april 2024

Op 5 april staat er een ontwikkelbijeenkomst gepland op een speciale locatie: namelijk het Drenthe College in Emmen, waar ons gewaardeerde teamlid Geert IJdens werkt!

Uiteraard staat er tijdens deze bijeenkomst een rondleiding op de horeca-afdeling op het programma. Daarnaast zullen we de laatste hand leggen aan het updaten van de vakinhoudelijke achtergrond voor het B1-K1 examen bij het Keuken-dossier. Hiervoor gaan we de gevraagde technieken voor niveau 3 en 4 verfijnen en meerdere plant-based recepten toevoegen aan het Recepturenboek.

Voor het Bediening-dossier gaan we aan de slag met het verbeteren van de voorraadexamens. We gaan kijken of het mogelijk is om deze examens gelijkmatiger te maken, beter te laten aansluiten op de praktijk van het bedienen en duidelijkere richtlijnen te bieden.

De aanpassingen die voortkomen uit deze bijeenkomst, zullen op 14 mei aan de vaststellingscommissie worden voorgelegd. Meer informatie volgt daarna!

Ontwikkelbijeenkomst Brood & Banket 25 maart 2024 Ontwikkelgroep Dienstverlening 2 19 april 2024
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine