Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening 30 oktober 2023

Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening 30 oktober 2023

Op 30 oktober kwam de ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening samen in Nieuwegein. Het hoofddoel van deze bijeenkomst was het herzien van het huidige examen van BI-K1 voor Medewerker Facilitaire Dienstverlening (25499). Maar deze bijeenkomst leverde ook waardevolle inzichten op voor de examens van het nieuwe crebo (25959) - voor meer informatie hierover zie het ‘Dossier Dienstverlening niveau 2’ in onze nieuwsbrief.

Om de nieuwe versie van dit examen helemaal af te maken, is er op 18 december een extra online meeting gepland. Dan zullen we de laatste hand leggen aan de herschreven versie van het huidige examen. Ook beginnen we dan met het herzien van de examens voor Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening (25609) en Leidinggevende Facilitair (25608).
 
REMINDER: Op 6 december is de evaluatiebijeenkomst Facilitaire Dienstverlening. Vanwege het beperkte aantal aanmeldingen tot nu toe is besloten om deze online te houden en het tijdstip te veranderen naar 10:00-12:00. Meer informatie over de bijeenkomst en een inschrijvingslink zijn hier te vinden.
Geeft deze wijziging jou de kans om alsnog aan te sluiten? Je bent van harte welkom! Het is de perfecte kans om je feedback te delen en ideeën uit te wisselen met collega's. We nodigen iedereen uit om deze gelegenheid te benutten!

Bijeenkomsten vaststellingscommissies Examenwerk november 2023 Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening) 6 november 2023
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine