​ Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening 30 oktober 2023

​ Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening 30 oktober 2023

De ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening zal 30 oktober in Nieuwegein bijeenkomen. Op de agenda staat het examen voor B1-K1 van MFD (25499), dat wordt herschreven om beter aan te sluiten bij het taalniveau van de studenten en de inhoud van het kwalificatiedossier. Daarnaast zal worden gewerkt aan een nieuwe opzet voor het examen voor B1-K1 van AMFD (25609) en FLG (25608).

REMINDER: op 6 december is de evaluatiebijeenkomst Facilitaire Dienstverlening. Deze vindt plaats in Nieuwegein en duurt van 9:00 tot 12:30, inclusief de lunch. Meer informatie over de bijeenkomst en een inschrijvingslink zijn hier te vinden.

Dit is een mooie gelegenheid om feedback met ons te delen en te bespreken met collega's, dus we nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen!

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening) 6 oktober 2023 ​Foutieve tekst in servicedocument ‘berekening eindcijfer meerdere keuzedelen’
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine