Ontwikkelgroep Dienstverlening niveau 2 (24 mei 2024)

Ontwikkelgroep Dienstverlening niveau 2 (24 mei 2024)

De ontwikkelgroep Dienstverlening 2  is op 24 mei 2024 voor de tweede keer bij elkaar gekomen in Nieuwegein om te werken aan de examenproducten voor dit nieuwe dossier. De examen- en beoordelingsmix is besproken en ter goedkeuring aangeboden aan de EAC. Ook wordt er hard gewerkt aan het formuleren van beoordelingscriteria en opdrachten in begrijpelijke taal op B1-niveau. De groep komt voor de zomervakantie nog een keer bij elkaar om de basiskerntaak verder te ontwikkelen. Voor de ontwikkeling van de profieldelen  zijn we nog hard op zoek naar leden vanuit het onderwijs en bedrijfsleven met kennis van het dossier Medewerker sport en recreatie. Ben of ken jij die persoon? Neem dan contact met ons op. Bekijk de vacature.

Ontwikkelgroep en vaststellingscommissie Facilitaire dienstverlening (15 mei + 30 mei 2024) Ontwikkelgroep en vaststellingscommissie Horeca (5 april + 15 mei 2024)
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine