Ontwikkelgroep Brood & Banket 6 november 2023

Ontwikkelgroep Brood & Banket 6 november 2023

De ontwikkelgroep Brood & Banket (OWG B&B) is op 6 november bijeengekomen. Tijdens deze vergadering is aandacht besteed aan de vaststelling van de theorie-examens. De ontwikkelgroepleden werden bedankt voor het feit dat zij hiervoor ’s avonds extra bijeen zijn gekomen om de laatste foutjes weg te poetsen. De theorie-examens zijn nu beschikbaar in Remindo.  

De vergadering van 6 november is verder besteed aan de in concept aanwezig zijnde examenstukken C0143 Certificaat werken in de ambachtelijke bakkerij (C0143 WAB). Alle stukken konden besproken worden en zullen op 22 november ter vaststelling aangeboden worden aan de Vaststellingscommissie. We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden voor de ontwikkelgroep (met name uit het bedrijfsleven): zie de vacature op de website:https://examenwerk.nl/vacatures

Ontwikkelgroep Horeca (Keuken - Bediening) 6 november 2023 Dossier Dienstverlening niveau 2
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine