Ontwikkelgroep Brood & Banket 30 januari & 13 februari 2023

Ontwikkelgroep Brood & Banket 30 januari & 13 februari 2023

Op 30 januari en 13 februari is de Ontwikkelgroep Brood & Banket live bijeengekomen in Nieuwegein. Besproken zijn de aangepaste proeves, beoordelingsformulieren, de instructies student, de instructies docent en de Servicedocumenten ten behoeve van KD 25722 B1-K1 Zelfstandig werkend Bakker (ZWB) en KD 25720 B1-K1 Leidinggevende bakkerij (LGB). Deze stukken zijn op 24 januari ter vaststelling aan de Vaststellingscommissie Brood & Banket aangeboden, maar helaas niet vastgesteld. Dit had te maken met de beoordelingsvorm van het bijbehorende theorie-examen. Via een notitie is aan de EAC toestemming voor een andere manier van noteren van het beoordelen gevraagd, welke de EAC heeft gehonoreerd. Op 14 maart zullen deze aangepaste stukken opnieuw aangeboden worden aan de Vaststellingscommissie Brood & Banket. 


Ook is het Profieldeel P2-K1 en P3-K1 ontwikkeld en is een aanvang gemaakt met de ontwikkeling van P2-K2 en P3-K2 van ZWB en LGB.  P2-K1 en P3-K1 zullen op 14 maart ter vaststelling aan de Vaststellingscommissie Brood & Banket worden voorgelegd. Op 6 maart zal de ontwikkelgroep verder gaan werken aan P2-K2 en P3-K2. 
We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden voor de ontwikkelgroep (met name uit het bedrijfsleven), zie de vacature op de website. 

Ontwikkelgroep Facilitaire Dienstverlening 14 februari 2023 Themadag Examenwerk
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine