Ontwikkelgroep Brood & Banket

Ontwikkelgroep Brood & Banket

De ontwikkelgroep Brood & Banket is op 7 februari 2022 bijeengekomen om verder te werken aan het nieuwe Kwalificatiedossier 25797 Patissier. Aan de hand van het goedgekeurde Examenplan én de voorlopige opzet van de opdrachten, zijn de beoordelingscriteria ontwikkeld behorende bij de Werkprocessen van Kerntaak B1-K1. Ook wordt gewerkt aan de casussen en het servicedocument voor het dossier Patissier. De volgende bijeenkomst is gepland op 7 maart, waar naar de opzet van B1-K2 gekeken zal worden.

Vaststellingscommissie Horeca Ontwikkelgroep MOH – MHO
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine