Ontwikkelbijeenkomst Keuken/Foodservice op 14 oktober

Ontwikkelbijeenkomst Keuken/Foodservice op 14 oktober

Waar de eerste bijeenkomst vooral in het teken stond van kennismaken met elkaar en het nieuwe kwalificatiedossier, zijn we tijdens deze bijeenkomst gelijk de diepte ingegaan! We hebben een mooie eerste opzet gemaakt voor de opdrachten bij de kerntaak ‘Bereidt (componenten van) gerechten’. Hierbij hebben we vooral goed nagedacht over wat de studenten precies moeten bereiden en aan welke eisen dit moet voldoen. De volgende keer werken we dit verder uit en willen we het duidelijk op papier krijgen.

 
Natuurlijk kijken we ondertussen ook naar wat er wordt ingevuld in de onderhoudsenquête. Dus heb je suggesties, maar heb je deze enquête nog niet ingevuld ? Hierbij de link om dat alsnog te doen!

Ontwikkelbijeenkomst Keuken/Foodservice op 14 oktober Ontwikkelbijeenkomst Facilitaire dienstverlening op 7 oktober
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine