Ontwikkelbijeenkomst Keuken en Foodservice 11 november 2024

Ontwikkelbijeenkomst Keuken en Foodservice 11 november 2024

Tijdens de derde ontwikkelbijeenkomst voor het vernieuwde kwalificatiedossier Keuken en Foodservice hebben we mooie stappen gezet.

 
We hebben ons net als de ontwikkelgroep van Hospitality, Tourism & Leisure gefocust op een logische volgorde van examenopdrachten. We hebben dit - waar passend - voor Keuken en Foodservice apart bekeken, zodat de examens optimaal aansluiten op de specifieke praktijkcontext van elk beroep. We willen graag recht doen aan zowel de productgerichte aard van de koks als de procesmatige aanpak binnen de foodservice. Ook hebben we gewerkt aan het vereenvoudigen van de techniekenlijsten voor de koks, wat deze zowel overzichtelijker als makkelijker uitvoerbaar maakt.

Op deze mooie ontwikkelingen gaan we door tijdens de volgende ontwikkelbijeenkomst.

Ontwikkelbijeenkomst HTL 11 november 2024 Vaststellingsbijeenkomst Facilitaire Dienstverlening 22 november 2024
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine