Ontwikkelbijeenkomst Brood & Banket 25 maart 2024

Ontwikkelbijeenkomst Brood & Banket 25 maart 2024

Op 25 maart is de ontwikkelgroep Brood & Banket bijeengekomen. Deze bijeenkomst is vanuit het bedrijfsleven bijgewoond door Patrick van der Meer van Uljee BV en Foodprint BV. Hij heeft aangegeven lid te willen worden van de ontwikkelgroep. Welkom Patrick!

Tijdens de ontwikkelbijeenkomst is gewerkt aan de herziening van het dossier K0174 Streekproducten. De ontwikkelgroep is van mening dat het huidige Examenplan niet meer past bij de af te nemen proeve van K0174 Streekproducten. Er is een nieuw Examenplan opgesteld. Aan de Examenadviescommissie wordt goedkeuring gevraagd om het nieuwe Examenplan in te voeren. Als deze goedkeuring gegeven wordt, zal de proeve herzien worden.

​Ontwikkelgroep Wijnkennis 2 15 maart 2024 Ontwikkelgroep Horeca (Keuken – Bediening) 5 april 2024
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine