Instructiesessie gebruik Examenbank

Instructiesessie gebruik Examenbank

Zoals bekend is Examenwerk per 1 augustus 2022 overgestapt naar Examenbank, de opvolger van de Examenkluis. Examenbank is een veilige opslagplaats van examens. Het biedt voortdurend inzicht in de laatste status van alle exameninstrumenten en verantwoordingsdocumenten. Daarnaast biedt Examenbank een goede zoekfunctie, een hoge mate van gebruikersgemak en een overzichtelijk ontwerp. 

Bij de overstap is je account meegenomen. Elke bekende gebruiker moet het inlogaccount activeren. Voor Examenbank is al een aantal instructiesessies georganiseerd. We willen er graag nog één aan toevoegen en wel op:

  • Dinsdag 4 oktober 2022 van 15.00 tot 16.00 uur – Online via Teams

Aanmelden voor deze instructiesessie kan tot 3 oktober voor 12.00 uur via het aanmeldformulier.

Evaluatiebijeenkomsten Nieuwe lezers nieuwsbrief
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC