Evaluatiebijeenkomst Horeca

Evaluatiebijeenkomst Horeca

Op 8 november is er in Nieuwegein een evaluatiebijeenkomst gehouden over een aantal examens van de afdeling Horeca. Deze evaluatie is onderdeel van een jaarlijkse cyclus. We nodigen scholen hierbij uit om van tevoren hun opmerkingen in te brengen c.q. vragen te stellen.

De volgende examens kwamen aan bod: Meewerkend horeca ondernemer KD 25185; Gastheer/-vrouw KD 25168; Zelfstandig werkend kok KD 25182 en Keuzedeel K0032 Eetcultuur  en -wensen.
Voor deze evaluatiebijeenkomst hadden elf mensen, vertegenwoordigers van zeven MBO scholengemeenschappen, zich opgegeven. Helaas konden slechts vier vertegenwoordigers aanwezig zijn. Desondanks was het een vruchtbare bijeenkomst, waarbij van gedachten gewisseld kon worden en waarbij waardevolle feedback is opgehaald. Een verslag van de bijeenkomst is opgesteld en aan de betrokkenen verzonden. Acties naar aanleiding van het besprokene zijn in gang gezet.

Status kerntaak 0 in Praktijkbeoordelen Examenservices op congres Toetsen en Examineren in het MBO
Veelgestelde vragen

"In samenwerking met de professionals van Examenwerk is het bestuur voortdurend op zoek naar verbetering van de examens. Daar wordt fors in geïnvesteerd, zowel op de inhoud als op het proces. Zonder aan kwaliteit in te boeten, willen we examinering voor het onderwijs zo eenvoudig mogelijk maken én hanteerbaar voor het bedrijfsleven. Examenwerk is een hygiënefactor: dat is gewoon goed, daar hoef je niet over na te denken."

Drs. Bertie Redeker
- Drs. Bertie Redeker
Paritair Manager, tevens bestuurslid en penningmeester Examenwerk
Stichting OCC