CSV-bestand inlezen in TeleToets

CSV-bestand inlezen in TeleToets

Wij merken dat er nog vrij vaak vragen zijn over het invullen van het CSV-bestand. Dit bestand wordt gebruikt om in TeleToets examens klaar te zetten voor studenten. Om het bestand te kunnen inlezen zijn er enkele punten waar u goed op moet letten:

· Er mogen geen kolommen worden verwijderd. · Er mogen geen kolommen anders worden benoemd. · Alleen de groene kolommen zijn verplicht. · Achter elke student moet er in een groene kolom iets worden ingevuld. · Er kunnen geen fictieve geboortedata worden gebruikt.

Indien het bestand niet correct is, kan het bestand niet ingelezen worden of ontstaan er problemen bij het genereren van resultaten. Wij kunnen uw aanvraag dus alleen verwerken als het CSV- bestand correct wordt aangeleverd.

Als er onduidelijkheden zijn bij het invullen, neemt u dan gerust contact op met onze helpdesk. Zij helpen u graag verder!

Doelgroeponderzoek Vacatures Examenwerk
Veelgestelde vragen

"Ons examen werkt! Examenwerk kijkt samen met onderwijs en bedrijfsleven naar een veranderende branche en onderwijsbehoefte en vertaalt dit vandaag en morgen naar examenproducten waar onderwijs en bedrijfsleven vertrouwen in hebben."

Perry van Milt
- Perry van Milt
Directeur Brood & Banket, Dienstverlening & Facility, Horeca en Travel & Leisure college en bestuurslid Examenwerk
Zadkine